Sokolovská 694/100, Praha 8

REZERVACE - Zařízený byt 2+kk, 61 m2, terasa, parking, sklep, Praha 8-Karlín, ul. Sokolovská


61 m2
2+kk
25 000 Kč
REZERVACE - cena včetně parkovacího stání; + poplatky 4.000 + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Nadstandardní zařízený byt 2+kk, o ploše 61 m2, s prostornou terasou 12 m2, v 5. patře moderní rezidence Karolina Plazza, ve velmi žádané lokalitě pražského Karlína. Historické centrum města v pěší vzdálenosti, tramvaj a stanice metra "Křižíkova" pouhých 150 m! K bytu přísluší sklep a garážové parkovací stání v suterénu domu.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Z obou pokojů je vstup na terasu orientovanou do klidného členitého vnitrobloku.

Kuchyně na míru je vybavena kvalitními spotřebiči - myčka, fragranitový dřez, sklokeramická varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnka a samostatně stojící nerez lednice s mrazákem. V obývacím pokoji je pohodlná sedací souprava, obývací stěna a koberec, v ložnici je dvojlůžko z masivu a třídveřová skříň se zrcadlem, v předsíni se nachází další úložné prostory. Koupelna má vanu se skleněnou vanovou zástěnou a přípojku na pračku. Podlahy jsou plovoucí nebo z keramické dlažby. Okna jsou osazena předokenními žaluziemi s ovládáním. Vstup do domu a do garáže na čip, v domě je bezpečnostní kamerový systém.

Karlín je atraktivní pražskou čtvrtí s vyhlášenými restauracemi, trendy kavárnami a obchody. Nedaleko domu je Karlínské náměstí, Vltava, park Vítkov, Hudební divadlo Karlín, ale také vlakové a autobusové nádraží Florenc. V přízemí domu je kavárna, wellness, kadeřnictví, salon krásy a supermarket Lidl.

K dispozici od 1.8.2023. Kauce 29.000 Kč. Nájemné zahrnuje parkovací stáhní. Určeno pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků!


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0556

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

61,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

6. z 8

Sklep:

2,5 m2

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti