Petržílkova 2835/3, Praha 5

PRONAJATO - Pronájem bytu 2+kk, 58m2, balkon, sklep, Praha 5-Stodůlky, ul. Petržílkova


58 m2
2+kk
19 000 Kč za měsíc
+ 4.600 Kč poplatky včetně elektřiny + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

PRONAJATO - Energeticky velmi úsporný byt (B) 2+kk o celkové ploše 58,1 m2, s balkonem, umístěný ve 4. patře oceněného rezidenčního projektu "SMART byty", s ostrahou objektu, moderními technologiemi a krásnou privátní zahradou ve vnitrobloku, pouhé 2 min chůze od stanice metra "Nové Butovice". K bytu přísluší sklep 3,0 m2 v suterénu domu.

Dispozici bytu tvoří předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou a pračkou a samostatná toaleta. Balkon s plochou 3,5 m2 je přístupný z obou pokojů. Okna bytu směřují na východ, do klidného vnitrobloku. V kuchyni jsou všechny moderní spotřebiče, v průběhu března bude nainstalovaná myčka. V obývací části je modrá rozkládací sedačka. Podlahy plovoucí laminátové a dlažba, okna plastová, bezpečnostní vchodové dveře.

Energetická úspornost a vzduchotechnika jsou zde samozřejmostí, stejně jako systém čipového zabezpečení vchodů. Byt je vybaven rekuperací vzduchu s individuálním ovládáním, detektorem kouře, přípojkou na vysokorychlostní optický internet a chytrým ovládáním domácnosti.

Velmi příjemná lokalita s pohodlnou dostupností do centra - 2 minuty chůze od domu se nachází stanice metra B "Nové Butovice" a zastávka několika autobusů. Na pražský okruh 7 min. autem, na letiště 15 min. V místě je veškerá občanská vybavenost. Ke sportu či relaxaci lze využít blízký Centrální park se 2 rybníky, restaurací a několika sportovišti - tenis, kuželky, minigolf, volejbal, basketbal. K turistice a výletům na kole zve nedaleké Prokopské a Dalejské údolí. Za nákupy nebo do kina lze zajít do obchodního centra Galerie Butovice. Přímo v přízemí domu se nachází galerie Czech photo centre, bistro, sushi, banka, lékárna, optika, kadeřník a vedle domu je poliklinika.

Nájem 19.000 Kč, poplatky 4.600 Kč vč. elektřiny, kauce 1 nájem, provize RK 1 nájem + DPH. K dispozici ihned, domácí mazlíčci povoleni.

PENB - B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0574

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

58,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 6

Sklep:

2,5 m2

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti