V přístavu 1639/24, Praha 7

PRONAJATO - Zcela nový byt 2+kk, 54 m2, balkon, sklep, parking, Praha 7-Holešovice, ul. V přístavu


54 m2
2+kk
26 000 Kč za měsíc
PRONAJATO / + poplatky 6.500 Kč + elektřina + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

PRONAJATO - Zcela nový, nadstandardní byt 2+kk, o celkové ploše 54 m2, s balkonem, v 8. NP novostavby prémiového rezidenčního projektu Prague Marina Nova, v pražských Holešovicích, se službami recepce a ostrahy 24/7, klidovou relaxační zónou ve vnitrobloku a překrásnými výhledy na Vltavu a město. K bytu přísluší sklep a garážové parkovací stání v domě.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou a toaletou. Z obou pokojů je vstup na balkon 5 m2, s výhledem na řeku.

Byt je zařízen novým nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, v jídelní části kuchyňský stůl se 2 židlemi. Kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči - myčka, indukční varná deska, trouba, lednice. V ložnici je manželská postel a vestavěné skříně s dostatkem úložného místa. Koupelna má vanu, toaletu a pračku.

K dispozici je individuálně řízená rekuperace vzduchu, podlahové vytápění, předokenní žaluzie s el. ovládáním, optický internet s přípojkami v každém pokoji. Dřevěná okna, dřevěné podlahy / dlažba, kouřové čidlo, bezpečnostní dveře a domovní zvonek s videokamerou. Vstup do domu je na čip.

Lokalita Holešovic zažívá v posledních letech realitní boom, vyrostly zde moderní rezidenční i kancelářské budovy a je tak možné zde optimálně zkombinovat nadstandardní příjemné bydlení s pracovním životem i zábavou. Nedaleko se nachází Královská obora Stromovka, cyklostezka či golfový driving range. V pěším dosahu je Centrum současného umění DOX, divadlo La Fabrika a Na Maninách, Holešovická tržnice, množství nových restaurací, trendy bister a kaváren. Přímo u domu je zastávka autobusu, odkud je to pouhých 5 min na metro C "Nádraží Holešovice". V blízkosti se nachází také zastávka tramvaje.

Nabídka určena výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem. K nastěhování ihned.

Nájemné včetně sklepa a parkovacího stání 26.000 Kč, poplatky 6.500 Kč, kauce 30.000 Kč, provize RK 26.000 Kč + DPH.
Byt 49,2 m2, balkon 5,1 m2, sklep 2,5 m2.

PENB-B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0577

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

54,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

8. z 10

Sklep:

2,5 m2

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti