Klapálkova 3368/28, Praha 10

Pronájem vybaveného bytu (40,8m2) 1kk, terasa, parkovací místo, sklep


40 m2
1+kk
19 500 Kč


Představení nemovitosti

Pronájem zcela nového, kompletně vybaveného - doposud neobývaného, prostorného nízkoenergetického (B) bytu 1kk - 35,4m2 + balkon 5,4m2 s výhledy s parkovacím místem v ceně nájmu ve 3.podlaží novostavby Rezidence "Výhledy Chodovec", Klapálkova ul. v Praze 10, na rozhraní Záběhlic a Chodovce, nedaleko nákupního a zábavního centra "Chodov" s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. Skvělé dopravní spojení s centrem: stanice metra Chodov je vzdálena 5 minut busem se zastávka Knovízská v minutové vzdálenosti pěší chůzí od domu(dvě zastávky od metra C – Chodov). Na Václavské náměstí metrem za 14 minut. Výborná dostupnost autem - z lokality je možné se během několika málo minut napojit na dálnici D1.

Dispozici slunného bytu tvoří otevřený koncept obývacího pokoje se spací částí a přímým vstupem na terasu s posezením, dále kuchyňský kout s jídelnou, vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem, závěsná toaleta, k dispozici sklep a parkovací místo v ceně nájmu.

Kompletní vybavení zahrnuje: kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči-indukční varná deska (4 plotýnky), trouba, myčka, digestoř, lednice, rychlovarná konvice, dále sada hrnců, pánev, talíře, příbory, nože, sklenice, sklenice na víno, hrnky, šálky, jídelní stůl + 2 židle, rozkládací sofa 180 x 200, koberec, televizní skříňka + televize úhl. 144 cm, prosklená úložná skříňka teplovodní podlahové topení, okna plastová s izolačními trojskly, předokenní venkovní žaluzie na elektircké ovládání, podlaha vinyl v dekoru světlého dřeva, předsíň a koupelna - dlažba, bezpečnostní vchodové dveře jsou opatřeny bezpečnostním zámkem. Úložná skříň umístěná v chodbě. Pračka se sušičkou.

Atraktivní lokalita nedaleko přírodního parku Meandry Botiče s naučnou stezkou Povodí Botiče. Pro aktivní odpočinek slouží přírodní park Hostivař-Záběhlice s vyhledávanou Hostivařskou přehradou a koupalištěm, nebo rozlehlý areál Toulcův dvůr s jízdárnou a farmou zvířat. Další možnosti sportovního i kulturního vyžití nabízí sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, v nedalekém parku u Chodovské tvrze oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna. Konají se zde také výstavy, koncerty.

Možnost pronájmu parkovacího místa v garážích suterénu domu - 2.500 Kč.

Energetická náročnost B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1853

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

40,8 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

3. z 5

Sklep:

5,8 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti