Liberec

Prodej multifunkčního komerčního (B) objektu (1550m2), pozemek (3848m2) Liberec


49 900 000 Kč


Představení nemovitosti

Prodej energeticky úsporného (B) multifunkčního komplexu (1550m2) s flexibilním využitím na pozemku (3848m2) na strategickém místě v Liberci, který je nyní provozován jako hotel. Areál se nachází v těsné blízkosti komerční a průmyslové zóny, zároveň i 4 minuty jízdy od historické radnice a je skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Areál dle územního plánu možné využívat na různé typy obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení) Možnost rozšíření - zastavitelnost území je 30% s výškou 4 nadzemních pater. Součástí areálu tři samostatně stojící garáže, velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Připojeno na městský vodovod, kanalizaci, plynovod, vytápění novými kondenzačními plynovými kotly. Zpevněné plochy areálu jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (akvaland, Iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Současný hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji různých velikostí, dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, parkovištěm,
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými kotly, lyžárna/kolárna.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ANK0110

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

1 550,0 m2

Budova:

smíšená

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


BcA. Ariadna Nikiforova


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti