Letná 76/73, Liberec

Prodej hotelu (B) 1550m2 na pozemku 3848m2, Liberec


49 900 000 Kč


Představení nemovitosti

Prodej energeticky úsporného (B) plně funkčního hotelového zařízení (1550m2) na pozemku (3848m2) s kapacitou 28 pokojů (59 lůžek) na strategickém místě v Liberci. Hotelový areál se nachází 4 minuty jízdy od historické radnice a zároveň v blízkosti sportovně zábavního vyžití (aqualand, iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub a horská turistika). Skvěle dostupný po R35 (Praha, Německo) v turisticky zajímavém regionu pro letní i zimní sporty nedaleko vyhledávaného horského vrcholu Ještěd.

Hotel disponuje 28 plně vybavenými pokoji s vlastním sociálním zařízením na každém pokoji, dvěma restauracemi, letní zahrádkou, recepcí, velkorysým parkovištěm (pro více než 25 aut),
plnohodnotným hotelovým zázemím - velká kuchyně, prádelna, kotelna s kompletně novými plynovými kondenzačními kotly, lyžárna/kolárna.

Areál možno využívat dle územního plánu k jiným typům obchodní činnosti (zdravotnické služby, sociální služby, domov pro seniory, komerční činnost, administrativa, vzdělávání, věda a výzkum, rezidenční bydlení, ubytovací zařízení). Užitnou plochu objektu možno rozšířit (30% zastavitelnost, 4 nadzemní patra), součástí areálu jsou tři samostatně stojící garáže a místo pro umístění velkoplošné reklamy u rušné komunikace. Zpevněné plochy jsou z betonové zámkové dlažby.

Krajské město Liberec má skvělou příhraniční polohu. Město samotné i celý region jsou plné turistických lákadel, ať už se jedná o architektonické unikáty (historická radnice, historické rezidenční vily, futuristický vysílač) sportovně zábavní vyžití (aqualand, iqlandia, zoologická a botanická zahrada, lyžařské vleky a stopy, cykloturistika, aeroklub) nebo čistou horskou přírodu.

Energetická náročnost budovy: B (úsporná).
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro podrobnější informace.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ANK0102

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

1 550,0 m2

Budova:

smíšená

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


BcA. Ariadna Nikiforova


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti