Na hrobci 410/1, Praha 2

PRONAJATO! Pronájem reprezentativního, plně zařízeného bytu 6+kk, terasa, Praha 2, Na Hrobci


400 m2
6+kk
Na dotaz
Cena na vyžádání


Představení nemovitosti

PRONAJATO! V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Zrekonstruovaný, kompletně a luxusně zařízený mezonetový byt 400 m2 se 120 m2 střešní terasou s jaccuzzi a neopakovatelnými výhledy na Vltavu, Vyšehrad a Pražský hrad ve 4. patře kompletně zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem a mnoha zachovanými původními prvky na nábřeží Vltavy.

Dispozici slunného mezonetu tvoří dvě patra - spodní úroveň bytu zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje s kvalitní vybavenou kuchyní a jídelnou a velkou pracovnou, jedna ložnice propojená s knihovnou s krbem, plně vybavená koupelna s balkonem a důstojná vstupní hala. V patře je velký privátní obývací prostor, otevřená galerie, čtyři ložnice, dvě en-suite koupelny, šatna a přístup na terasu.

Vybavení zahrnuje špičkové materiály a vybavení, vestavěné úložné prostory, dvě toalety pro hosty, dvě technické místnosti, parkety, mramorové a žulové obklady, videotelefon. Plocha bytu 550 m2. Byt je možné pronajmout i nezařízený. Parkování možné zajistit v minutové pěší vzdálenosti 50 m od domu za poplatek.

Vynikající, vyhledávaná a zároveň velmi klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností nedaleko Palackého náměstí, kláštera Emauzy, Botanické zahrady a nábřeží Vltavy s oblíbenou Náplavkou s pravidelnými sobotními BIO trhy, pár minut od stanice metra Palackého náměstí, Karlovo náměstí a zastávek tramvají, s plnou občanskou vybaveností vč. mnoha kvalitních restaurací a kaváren v blízkém dosahu

Cena nájmu zahrnuje kompletní vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

Poplatky za domovní služby a spotřebu energií cca 20.000 Kč měsíčně.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0789

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

400,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti