Pod kaštany, Praha 6

PRONAJATO Pronájem vybaveného bytu 3+kk, Praha 6 Bubeneč, 2 parkovací místa, sklep


165 m2
3+kk
43 000 Kč


Představení nemovitosti

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Pronájem jedinečného prostorného bytu 3+kk s dvěma parkovacími místy, kompletně vybaveného originálním nábytkem ve stylu české moderny, art deco a secese, v prestižním uzavřeném rezidenčním komplexu Villa Bianca s 24 hodinovou ostrahou a společnou zahradou s jezírkem v v Praze - Bubeneč, v blízkosti parků Stromovky a Letenských sadů. Komplex tvoří šest soudobých, nově postavených vil, kterým dominuje původní modernistická vila od Jana Kotěry z let 1910-1911, kde se uvedený byt nachází. Prestižní rezidence obklopená krásnou zahradou v anglickém stylu leží v atraktivní lokalitě s výbornou dostupností do centra, na letiště a do mezinárodních škol, v minutové pěší vzdálenosti ke stanici metra Hradčanská.

Interiér bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem, 2 ložnicemi, en-suite koupelnou s vanou a toaletou, další samostatná koupelna se sprchovým koutem, jedna samostatná toaleta zvlášť, technická místnost - úložná komora - a vstupní hala s vestavěným úložným prostorem.

Nadstandardní vybavení zahrnuje: kompletně vybavená kuchyňská linka, kuch. spotřebiče Miele, myčka, klimatizace, dřevěné podlahy, mramorové obklady a lité podlahy v koupelnách, bezpečnostní vstupní dveře, stmívače světel, žaluzie v celém bytě, pračka, sušička, videotelefon, TV, satelitní příjem, prostorný sklep s okny.

Cena nájmu zahrnuje 2 parkovací stání v podzemní garáži a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

Poplatky za společné služby, spotřebu energií a internet: cca 16.000 Kč měsíčně.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0674

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

165,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 3

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti