Mánesova, Praha 2

Rezidence Mánesova

Prodej bytu 2+kk, 56,2m2, Mánesova, Praha - Vinohrady


56 m2
2+kk
10 220 500 Kč


Představení nemovitosti

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Luxusní, zcela nový byt 2+kk (56,2m2) umístěný v Praze na Vinohradech, v prestižní a žádané lokalitě v Mánesově ulici, v minutové vzdálenosti od nám.Jiřího z Poděbrad. Atraktivní nový byt se nachází v secesním činžovním domě po kompletní, nákladné rekonstrukci s důrazem na zachování původních prvků s výtahem, umístěný v 1. podlaží. v oblíbené pražské čtvrti Královské Vinohrady, v ulici Mánesova. Atraktivní a žádaná lokalita v minutové vzdálenosti od oblíbeného náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra a tramvajovými spoji, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí.

Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu se nachází nepřeberné množství oblíbených trendy bister, kaváren a restaurací, populární tradiční bio trh na náměstí Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

Dispozici nového bytu 2+kk tvoří slunný prostor obývacího pokoje s otevřenou kuchyní, ložnice s en-suite koupelnou (vana / sprchový kout), toaleta a vstupní hala.

Bydlení v Mánesově je určeno všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.
e zde technická místnost pro pračku a sušičku.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této atraktivní lokalitě Královských Vinohrad.

Prodej zcela nového luxusního bytu 2+kk (56,2m2), Mánesova, Praha - Vinohrady.

PENB - G (nedodáno majitelem)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0813

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

56,2 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 6

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti