Revoluční, Praha 1

PRODÁNO. Prodej bytu 3+kk, Praha 1, Revoluční, sklep


102 m2
3+kk
12 500 000 Kč
poplatky 6000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Zajímavá příležitost koupě krásného, prostorného bytu 3+kk se zachovanými původními prvky ve čtvrtém nadzemním podlaží, kompletně zrekonstruovaného secesního cihlového domu s novým výtahem v atraktivní a žádané lokalitě centra Prahy 1 v minutové vzdálenosti od náměstí Republiky a OC Palladia, v blízkosti Štefánikova mostu a nábřeží Vltavy.

Dispozici bytu ve 4.podlaží domu s výtahem tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou, dvě prostorné ložnice, koupelna, velká vstupní hala, samostatná komora.

Vybavení zahrnuje množství původních prvků (původní repasovaná špaletová okna, renovované dvoukřídlé dveře se zárubněmi, mosazné kliky, vysoké stropy), kuchyňská linka v moderním designu, prostorné šatní skříně, vstupní bezpečnostní dveře, nové podlahy, vlastní plynový kotel. Vstup do domu je na čipy, k bytu náleží sklep. Zajímavým doplňkem bytu je možnost využívání původní pavlače orientované do vnitro bloku.

Lokalita s vynikající blízkostí všeho potřebného: velkého obchodního centra Palladium, nepřeberného množství vybraných restaurací, klubů, kaváren a trendy bister, divadla, polikliniky, dětského hřiště. Zastávka tramvaje téměř před domem, stanice metra linky B Náměstí Republiky je v minutové pěší vzdálenosti. Dostatek zeleně poskytuje nedaleký park Lannova, zahrada Anežského kláštera nebo Letenské sady na protějším břehu Vltavy.

Mimořádná investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této atraktivní, vyhledávané lokalitě v samém centru metropole.

Cena bytu zahrnuje veškeré zařízení uvedené ve fotodokumentaci.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0584

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

102,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 6

Sklep:

8,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti