V Šáreckém údolí, Praha 6

PRONAJATO! Pronájem řadového domu 6+kk jako kanceláře, reprezenativní sídlo společnosti Šáreckém údolí, parking, Praha 6


89 500 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRONAJATO!
V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

Nízkoenergetický řadový, kompletně vybavený dům 6+kk s předzahrádkou k pronájmu jako reprezentativní sídlo společnosti, kanceláře v krásné, uzavřené nadčasové TOP rezidenci s recepcí na Praze 6, v prestižní lokalitě Šáreckého údolí s rychlým spojením do centra, na letiště a do mezinárodních škol v Praze 6, s autobusovými spoji k metru Dejvická s plnou občanskou vybaveností v okolí. Přírodní rezervaci Divokou Šárku najdete na úbočích Šáreckého potoka mezi soutěskou Džbán a Čertovým mlýnem na území Liboci, Vokovic a Dejvic.

Dispozice domu: dvě podlaží a obytný suterén. V přízemí domu se nachází otevřený prostor obývacího pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní, spíží a přístupem na terasu a do zahrady. Dále ložnice pro hosty, koupelna (sprchový kout, toaleta) a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. V patře je prostorná hlavní ložnice se šatnou a s en-suite koupelnou (vana, bidet, toaleta), další dvě ložnice se společným balkonem s výhledem k lesu, druhá koupelna (sprchový kout, toaleta), prostorná šatna s místem pro pračku. V suterénu wellness místnost (příp. herna či ložnice pro hosty) s přímým vstupem na zahradu, technická místnost, kotelna a garáž pro dva automobily.

Kompletní vybavení zahrnuje: kompletně vybavená kuchyňská linka se všemi spotřebiči, velkoplošná francouzská okna s izolačními skly, dřevěné podlahy v celém domě, dlažba, podlahové vytápění v koupelnách, elektricky ovládané předokenní žaluzie, plynový kotel, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, videotelefon. Dvougaráž, garážová vrata na dálkové ovládání, 24/7 bezpečnostní služba, kamerový systém.

Záloha na společné služby v areálu a na vodu 8.100 Kč měsíčně. Plyn a elektřina se hradí zvlášť.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0722

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

230,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti