Olšanská 2898/4h, Praha 3

PRONAJATO Prodej bytu 2kk (66,6m2), předzahrádka, parkovací místo, sklep Rezidence Garden Tower


66 m2
2+kk
8 490 000 Kč
Uvedená cena je konečná včetně provize a právního servisu


Představení nemovitosti

Moderní byt 2+kk s terasou a krásnou předzahrádkou, parkovacím místem a velkým sklepem zahrnutý v kupní ceně v 1.podlaží domu v novostavbě bytového projektu Garden Tower s recepcí, ostrahou, v atraktivní části Prahy - na rozhraní Vinohrad a Žižkova se snadnou dostupností do centra Prahy, 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem. V minutové docházkové vzdálenosti stanice metra A Želivského, Flora.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této lokalitě!

Nový bytový projekt se nachází v širším centru Prahy a díky kompletní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti kamkoli po Praze, patří k nejatraktivnějším lokalitám pro bydlení s výtečnou dostupností do centra Prahy. Dispozici bytu 2kk bytu tvoří otevřený prostor obývací části s jídelním prostorem a kuchyní v bílém lesklém designu v kombinaci s dřevem, s působivými prosklenými francouzskými okny a přímým vstupem na terasu s předzahrádkou s bezúdržbovým travním kobercem. Dále 1 ložnice, koupelna, samostatná závěsná toaleta zvlášť, vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi. Komora. Dostatek úložných prostor i ve sklepě, na míru vybudovaný policový systém. K vysokému standardu vybavení patří kvalitní hliníková okna s tepelně izolačními trojskly, předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Podlahové topení, nové vinylové podlahy. Terasa se zahradním nábytkem a předzahrádka s bezúdržbovým travním kobercem. Vybavená kuchyně se spotřebiči. Dohled nad bezpečností a pořádkem je zajištěn nonstop recepcí s kamerovým systémem. Společné prostory jsou vybaveny nadstandardními výtahy, osvětlením s pohybovým čidlem či luxusní velkoformátovou dlažbou a obklady. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím zařízením s dotykovým ovladačem. Vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Užitná plocha bytu 50,8 + 29,6 terasa + sklep 6
Nízké provozní náklady 3997,- Kč
Energetická náročnost budovy: E


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1549

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

66,6 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

1. z 6

Sklep:

6,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

E


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti