Na strži 1702/65, Praha 4

Pronájem obchodních prostor - kanceláří v City Empiria - 11NP / 65m2


480 Kč m2/za měsíc
195,-Kč/m2/měsíc


Představení nemovitosti

Nabízíme pronájem obchodních prostor/ kanceláří od 55m2 do 900m2 v jedné z nejvyšších budov v Česku - City Empiria. Prestižní sídlo pro firmy v atraktivní lokalitě Pankrác na křížení budoucího metra D s linkou C a přímým nájezdem na severojižní magistrálu. 104 metrů vysoká City Empiria s celoskleněnou fasádou, která zajistí přísun maxima denního světla, nadchne svým neomezeným výhledem z oken, pohled do dálky navíc napomáhá uvolnit unavené oči od monitoru.

V chodbě kuchyňka a toalety. Dispozice prostor lze změnit dle požadavků nájemce. Pokud Vám nevyhovuje tento prostor, nabízíme ještě další až do pronájmu celého patra 900m2.
Osvětlení je zabudované v podhledech, optické kabely podél oken nebo kabeláž vrchem, 8 vysokorychlostních výtahů a 1 zásobovací

Nepřetržitý provoz s profesionálním personálem 24/7, sofistikovaný systém správy a řízení, kartový nebo čipový systém vstupu a evidence, bezbariérový přistup.
Možnost regulace topení, větrání i klimatizace, protipožární sprinklery na patrech, pokročilé zabezpečovací systémy EZS, EPS, CCTV.

Budova je po rekonstrukci a nabízí mimo jiné moderní konferenční centrum, vlastní stravovací zařízení, restauraci, lékařskou ordinaci.

Budova je v těsné blízkosti OC Arkády Pankrác a České Pošty, v okolí je množství restaurací, kaváren, sportovních zařízení ( beachklub Pankrác, atletický stadion Na Děkance...), Centrální park a park Kavčí hory.

Dostatek parkovacích míst pro nájemce s přímým nájezdem + zdarma parkování pro návštěvy.

Nájem: 480 Kč/m2/měsíc plus služby 195Kč/m2.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem)..


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ZZU0021

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

65,0 m2

Budova:

smíšená

Podlaží:

11. z 27

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Zuzana Zubaľová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti