Tomíčkova, Praha 4

Roztyly Plaza- Pronájem kancelářských a komerčních prostor

Pronájem kancelářského prostoru (3478m2, 2.NP), Roztyly Plaza, Nové Roztyly


Na dotaz
na dotaz


Představení nemovitosti

Pronájem moderního kancelářskeho prostoru s flexibilními dispozicemi (3478m2), možností parkování v podzemních garážích a reprezentativní recepcí, nacházející se ve 2.nadzemním podlaží administrativního projektu ROZTYLY PLAZA v těsné blízkosti linky metra C- Nově Roztyly.

Elegantní budova nabídne k pronájmu 21 700 m² moderních kanceláří v sedmi nadzemních podlažích, s výměrou typického patra až 3 700 m², a dále pak 1 600 m² obchodních ploch v přízemí. Budoucí uživatelé určitě ocení možnost moderního zaměstnaneckého stravování přímo v objektu, plánovaný supermarket, drogerii a další služby.

Strategické umístění budovy u metra a autobusového terminálu Roztyly zajišťuje vynikající dostupnost MHD. Spojení s centrem města do stanice metra Muzeum lze zvládnout do 15 minut. Kanceláře jsou výborně dostupné také automobilem z dálnice D1 i Městského okruhu.

Pro práci i odpočinek bude nájemcům určena rozlehlá střešní terasa se zahradní úpravou a venkovním sezením nebo jedinečné vnitřní atrium s relaxačními zákoutími a vodními prvky, kde se budete cítit příjemně v každém ročním období. V bezprostředním sousedství projektu se také nachází park Nové Roztyly, který vybízí ke krátké procházce přírodou či rozmanitým sportovním aktivitám. Pro veřejnost v parku pravidelně zdarma pořádáme skupinové lekce jógy nebo běhy v přilehlém Krčském lese, volně lze využít i fitness na street workoutovém hřišti, nebo parkurové hřiště.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ZZU0100

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

3 478,0 m2

Budova:

smíšená

Podlaží:

2. z 7

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Zuzana Zubaľová

DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti