Vyskočilova 1481/4, Praha 4

FLEKSI BETA- flexibilní servisované kanceláře a coworking

Pronájem servisovaných kancelářských prostor (30m2), Praha 4, Brumlovka


32 000 Kč
Neplatíte provizi!


Představení nemovitosti

FLEKSI Business Centrum je moderní administrativní prostor na Praze 4, která nabízí kompletně zařízené kancelářské a coworkingové prostory různých velikostí. Je určeno pro firmy i jednotlivce, kteří hledají plně servisované administrativní zázemí s maximální flexibilitou, aby mohli snadno reagovat na aktuální situaci a vývoj své společnosti.

V nabídce jsou zasedací a konferenční místnosti, uzavřené kancelářské prostory různých velikostí (3 až 17 osob), multifunkční sál pro školení, workshopy, tiskové konference a firemní eventy. Dále je k dispozici vybavená kuchyňka, kde jsou zahrnuty vybrané nápoje v ceně nájmu. Prostory jsou vybaveny moderním nábytkem a audiovizuálním technickým zařízením, které vytváří vhodné podmínky nejen pro práci, ale také pro setkávání a společenské akce.

Technické specifikace a služby: FLEKSI Business Centrum poskytuje recepční službu, bezbariérový přístup, otevíratelná okna, klimatizaci, wifi a veškeré energie jsou součástí ceny nájmu. Dále zde najdete střešní terasu, stojan na kola, sprchy, přístup pomocí digitálního klíče a úklidovou službu. Celková bezpečnost je zajištěna systémem CCTV.

Skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost:prostor je součástí administrativní budovy BETA na pražské Brumlovce. Budova je dobře dostupná autobusem (zastávka Za Betou) s přímým spojením na stanici metra C Budějovická a Kačerov. Dále máte snadný přístup na Pražský okruh a dálnici D1. V blízkosti budovy se nachází restaurace, obchody, sportovní zařízení, školka, parky a další občanská vybavenost.

Cena pronájmu: od 8000 Kč/osoba/měsíc

Neplatíte provizi.K dispozici ihned.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ZZU0075

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

30,0 m2

Budova:

smíšená

Podlaží:

3. z 7

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

D


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Zuzana Zubaľová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti