zadat kód


Lázeňská 289/9, Praha 1

Prodej bytu 4kk 250m2 jako reprezentativní sídlo společnosti, galerie, kanceláře, Praha 1, Lázeňská


Na dotaz


Představení nemovitosti

Jedinečný byt 4+1 s velkorysými rozměry (250m2) s možností komerčního využití jako reprezentativního sídla společnosti, galerie po kompletní, pečlivé rekonstrukci s důrazem na zachování významných historických prvků a výhledem na typické staroměstské budovy leží ve 3. podlaží památkově chráněného bytového domu po nákladné renovaci (2007, 2013) v samém srdci města, v lokalitě s působivým geniem loci. Dům z roku 1889 je dominantou náměstí a ční nad ostatními nižšími měšťanskými domy. Jedná se o Sterneggovský palác vybudován v roce 1686 a přestavěn v roce 1780.

Vzdušná dispozice mimořádně prostorného bytu je rozčleněna na velký obývací pokoj, jídelnu, kuchyni, pracovnu, 1 ložnici s en-suite koupelnou, 2. ložnici také s vlastní koupelnou, 3.ložnici a dále velkou vstupní halu a samostatnou toaletu. Samostatná místnost na patře sloužící jako skladové zázemí, spíž.

Na stropech zaujmou repasované secesní fresky na fládrovaném podkladu z konce 19. století, původní repasovaná kachlová kamna, špaletová okna, dřevěné trámy na stropě, repasované dřevěné parketové podlahy a původní dvoukřídlé dveře, v koupelně vyhřívaná podlaha. Vytápění zajišťuje plynový kotel, k bytu náleží sklep.

Magická lokalita historického centra se starobylými uličkami, historickými budovami nabízí kvalitní městské bydlení s veškerými službami na dosah ruky. V blízkém okolí je nejen množství kaváren, trendy bister, restaurací a obchodů, ale také školy od jeslí po vysoké, v blízkosti fungují také divadla i nezbytné obchody a služby (lékaři, banky, pošta a další úřady). Výhled na významný Kostel Panny Marie pod řetězem, mnoho památek a kulturních institucí v pěším dosahu. Krátkou procházkou lze dojít na Kampu, Karlův Most nebo na Petřín, kousek od nejstarší dochované pražské zahrady, Vojanových sadů. V pohodlné vzdálenosti je stanice metra i zastávka tramvaje.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1253

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

250,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 5

Sklep:

9,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti