Jeremiášova 2722/2b, Praha 5

REZERVACE - Nadstandardní zařízený byt 4+kk, 104 m2, balkon, parking, Jeremiášova ul., Praha 5-Stodůlky


104 m2
4+kk
32 000 Kč
REZERVACE / + poplatky 8.200 + elektřina 1.500 + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Nadstandardní zařízený byt 4+kk o celkové ploše 104,3 m2, s klimatizací a s velkým balkonem, umístěný ve 13. podlaží polyfunkční budovy "Prokopský vrch" v pražských Stodůlkách. Metro, Prokopsko-Dalejské údolí či Centrální park v pěším dosahu 5 minut. Garážové parkovácí stání v ceně nájmu!

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, 3 ložnice, koupelna s vanou, sprchou a wc, další samostatné wc a komora. Z obýváku je vstup na severovýchodně orientovaný balkon s plochou 11 m2 nabízející překrásné výhledy dodaleka. Kuchyňská linka je vybavena všemi moderními spotřebiči AEG - myčka, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnka, lednice s mrazákem. Byt je zařízen nábytkem viz. foto. Součástí vybavení je rovněž klimatizace, TV a pračka. V domě je zaveden optický internet. K dispozici je také kolárna / kočárkárna.

Lokalita s kompletní občanskou vybaveností. V pěší vzdálenosti se nachází školy, školky, poliklinika, pošta, OC Lužiny a Galerie Butovice, přímo v domě je večerka. Možnosti relaxace a sportu nabízí těsná blízkost Prokopsko-Dalajského údolí a rozlehlého Centrálního parku se dvěma rybníky a několika sportovišti. Výhodou je také rychlá dostupnost do centra města. 5 minut od domu se nachází stanice metra B Lužiny, přímo před domem je zastávka několika linek autobusu.

K nastěhování od 10/2023, prohlídky možné ihned. Určeno výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků. Kauce 45.000 Kč.

PENB-B.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0566

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

104,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

13. z 16

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti