Tomkova 3166/3, Praha 5

PRODÁNO. Pronájem bytu 3+kk (85 m2) Praha 5 - Smíchov


85 m2
3+kk
29 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Pronájem vybaveného bytu 3+kk (85 m2) s balkonem a garáží (+ 5 000 Kč/měs.) v prestižní čtvrti na Smíchově.

Díky unikátní poloze na konci slepé ulice Tomkova jde o mimořádně klidné místo v zeleni, kam zajíždí pouze rezidenti. V okolí domu jsou modré parkovací zóny pro rezidenty. V dochozí vzdálenosti jsou potraviny Albert, řada restaurací, krásné parky Sady na Skalce, Santoška, sportovní areál Mrázovka, u domu je zimní stadion.

Dispozice bytu 3+kk (85 m2) zahrnuje koncept světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, prostorná ložnice s výstupem na balkon, pokoj (nyní zařízen jako pracovna), samostatná prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou, samostatná toaleta, vstupní chodba. Možnost využití podzemní garáže (14,6 m2) za měsíční poplatek dle dohody.

Poplatky za zálohy jsou cca 5200 Kč/měs. + přepis el. energie na nájemce.

Vybavení kuchyňskou linku se spotřebiči (myčka, elektrická trouba, lednice), jídelní stůl, kožená sedačka, TV. Dostatek úložných prostor - vestavěné šatní skříně zhotovené na míru, manželská postel s nočními stolky. Vybavení odpovídá pořízené fotodokumentaci. (V případě zájmu bude garáž kompletně vyklizena).

I přes velmi klidné místo ukryté před ruchem velkoměsta mají jeho obyvatelé všechny služby, obchody a občanskou vybavenost v pěším dosahu. Současně je tato čtvrť obklopena dvěma parky, které poskytují prostor pro nerušenou relaxaci v zeleni. Velmi blízko lokality, v docházkové vzdálenosti, se nachází také moderní obchodně-zábavní centrum Nový Smíchov s multikinem, stejně jako stanice metra Anděl (8 min).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0024

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

85,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2.

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti