Italská 833/32, Praha 2

Pronájem bytu 3kk (85m2), Praha - Vinohrady


85 m2
3+kk
19 500 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd..

Pronájem krásného bytu 3kk (85m2), nacházející se ve 4. patře s výtahem. Byt se nachází v centrální části města na Královských Vinohradech. Na jednu stranu je v docházkové vzdálenosti (5min) od Václavského náměstí a na druhou je pouhých 20 metrů odsud park Riegrovy sady. V okolí je veškerá občanská vybavenost, tedy školky, školky, dětská hřiště, sportoviště, doktoři, farmářské trhy, obchody, restaurace a mnohé další.

Tento atraktivní byt má dva velké světlé pokoje, každý má přes 20 m2, v jednom je navíc rozsáhlé patro. Vše je vybavené, skříněmi i postelemi. Dále je zde velká kuchyň s myčkou a troubou a prostorným stolem, vedle je navíc spižírna, kterou lze využít jako pokojík pro hosty. Dále je odsud také přístup na malý balkon. Součástí bytu je i koupelna s vanou a pračkou, dále samostatné WC. Všechny místnosti spojuje vstupní hala.

Nájem činí 19.500 za měsíc, záloha na služby 750 za měsíc (Plyn a elektřinu si nájemce hradí samostatně nebo po dohodě jinak - poplatky zahrnují vodné, stočné, odpad a poplatky spojené s užíváním společných prostor). Cca 1000,-

Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu s podpisem smlouvy.

K dispozici ihned.

Energetická náročnost budovy G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VSU0058

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

85,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti