Na hrobci, Praha 2

REZERVACE! Pronájem kompletně zařízeného, designového bytu 2+kk, Rašínovo nábřeží


60 m2
2+kk
28 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE! Pronájem kompletně zařízeného, designového, luxusního bytu 2+kk, 60 m2, s balkonem, s krásnými výhledy na Vyšehrad a Vltavu, v 1. patře kompletně zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem a množstvím zachovaných původních prvků v udržovaném domě v centru Prahy, v těsné blízkosti nábřeží Vltavy, v atraktivní, romantické lokalitě s neopakovatelným geniem loci, několik kroků od Náplavky, v pěším dosahu vyšehradských zahrad a četných kaváren, vináren a restaurací.
Výborná dopravní dostupnost - v blízkosti tramvajových spojů a metra na Palackého náměstí.

Dispozice bytu 2+kk tvoří 1 ložnici, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s toaletou a vstupní halu.

Nadstandartní vybavení a provedení, vysoké stropy, prosvětlené pokoje, vysoké stropy, velká okna, parkety, mramorové obložení v koupelně a kuchyni, centrální vytápění, stmívače světel, pračka se sušičkou, myčka, základní nádobí a kuch. náčiní, TV, inteligentní ovládání domácnosti, videotelefon, sklepní kóje. Byt lze pronajmout jako zařízený nebo nezařízený. Poplatky za společné domovní služby činí cca 2000 Kč/měs. Poplatky za vytápění a elektřinu ve výši cca 3500 Kč měsíčně se hradí zvlášť.

Nábřežní byt ve vynikající, vyhledávané a zároveň velmi klidné lokalita s výbornou dopravní dostupností nedaleko Palackého náměstí, kláštera Emauzy, Botanické zahrady a nábřeží Vltavy s oblíbenou Náplavkou s pravidelnými sobotními BIO trhy, pár minut od stanice metra Palackého náměstí, Karlovo náměstí a zastávka tramvaje Výtoň přímo před domem, s plnou občanskou vybaveností vč. mnoha kvalitních restaurací a kaváren v blízkém dosahu.

K dispozici od 21.3. Poplatky za společné domovní služby činí cca 2000 Kč/měs. Poplatky za vytápění a elektřinu ve výši cca 3500 Kč měsíčně se hradí zvlášť.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JDV0003

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

60,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

2. z 6

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti