Psárská 1347/1, Praha 4

PRODÁNO. Pěkný byt 2+KK o ploše 46,5 m2 se zahradou 31 m2, Michle


46 m2
2+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Pro naše klienty hledáme podobné nemovitosti v této lokalitě, rádi i Vám pomůžeme s prodejem či pronájmem.

Nabízíme pěkný, jihovýchodně orientovaný byt 2+KK s terasou a zahradou v Michli, v pěší dostupnosti od BB Centra na Brumlovce. Vnitřní plocha bytu cca 46,5 m2, krytá terasa cca 6 m2 a vlastní zahrada 31 m2.

Dispozice bytu se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, ze kterého je vstup na terasu a zahradu. Dále je v bytě ložnice, chodba a předsíň s vestavěnou skříní, velká koupelna s vanou a pračkou. Byt je s ohledem na svoji celkovou plochu velmi prakticky řešen a má dostatek úložných prostor.

V bytě může být v ceně ponecháno veškeré zařízení, jak je na fotografiích (kuchyňská linka Gorenje se spotřebiči (myčka, skloker. deska, trouba), americká lednice, skříně, v ložnici manželská postel s nočními stolky, jídelní stůl). Je tedy možné v něm okamžitě bydlet nebo jej bez dalších výdajů ihned pronajmout.

K bytu je k využití velká úložná místnost, která je umístěna hned v chodbě vedle vchodu do bytu.
Zahrada se vzrostlými tůjemi je v katastru samostatným pozemkem a nabízí možnost posezení bez pohledů sousedů i zahradničení. Naproti domu je zeleň.

Michle prochází v posledních letech zásadní proměnou v lukrativní rezidenční čtvrť. Dům je posazen v klidné lokalitě, okolí tvoří původní zástavba řadových rodinných a malých bytových domů a zeleň. Byt je z roku 2014, je v pěkném standardu v domě, který byl kompletně zrekonstruován (z původního domu bylo ponecháno nosné zdivo, jinak je celý od základu zrekonstruován). Je zde výtah, plynová kotelna. Dům má dva vchody a je zde možnost i bezbariérového přístupu.

Parkovat lze bez problémů v okolí na modrých zónách, případně 20 metrů od domu bez zón, nebo je zde možnost pronájmu místa na parkovišti u domu či garáže v pěší dostupnosti.

Chcete bydlet v dobrém dosahu centra, se všemi službami v blízkém okolí a zároveň mít vlastní kousek zeleně na odpočinek či grilování s přáteli? Pak je tento byt pro Vás ideálním řešením.
Vhodný je též jako investice.

S výhodným financováním pomohou naši prověření hypoteční partneři.

PENB C


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

SSA1316

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

46,5 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 5

Sklep:

5,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti