Na Farkáně I 358/2, Praha 5

Pronájem bytu 2kk (102m2) s předzahrádkou, parkovací stání, sklep, Praha 5 - Malvazinky


102 m2
2+kk
29 000 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Pronájem zcela nového, kompletně vybaveného bytu 2+kk s velkou předzahrádkou a zastřešenou terasou umístěnou do soukromého uzamykatelného vnitrobloku (52m2 + 50m2), parkovacím místem a sklepem v ceně nájmu v 1.podlaží moderního nízkoenergetického (B) viladomu Na Farkáně s nízkými provozními náklady, umístěného na Praze 5 v Malvazinkách v docházkové vzdálenosti (10min pěší chůzí)Rezidence Waltrovka. Místo je vyhledávanou rezidenční lokalitou, v jejímž okolí je velké množství zeleně. Projekt je výborně dostupný MHD i osobní dopravou. Stanice metra Jinonická a Radlická (linka B) či zastávka autobusu je v docházkové vzdálenosti a dojezd autem do centra vám zabere pár minut (3 stanice metra). Hlavní dopravní směry (jižní spojka, strakonická, plzeňská výpadovka, směr na letiště) jsou velmi dobře dostupné. V okolí kompletní občanská vybavenost - venkovní i vnitřní sportoviště, obchody či zdravotnická zařízení. Stanice bus s následným spojením do centra v minutové pěší vzdálenosti.

Dispozice bytu 2+kk zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje s kompletně vybavenou kuchyní se všemi spotřebiči, obývací částí s přímým vstupem na dřevěnou terasu s předzahrádkou orientovanou na jihozápad, ložnice s výstupem na terasu, vstupní chodba se zabudovanými šatními skříněmi, prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem, šatna s vestavěnými skříněmi. Podlahové vytápění v koupelně. V celém bytě je dřevěná podlaha.

Kompletní, nové vybavení zahrnuje vybavenou kuchyňskou linku a obývací stěnu značky Sykora, lednice s mrazákem, pečící mikrovlnná trouba, indukční varná deska, myčka, odsavač par, jídelní stůl s posezením, nová manželská postel vč. matrace v ložnici. Dostatek úložných prostor - šatní skříně v chodbě plus samostatná místnost jako šatna. Na terase letní posezení. Exteriérové žaluzie na dálkové ovládání. Pro relaxaci je také možno využívat privátní balkon (7m2) ve 3.podlaží s posezením s krásnými výhledy do okolí.

K dispozici ihned.

Nízké poplatky 4 100,- Kč (včetně vytápění, spotřeby teplé a studené vody a parkování).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1642

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

102,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

1. z 3

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti