Praha 5

Nové byty Smíchov na prodej

Prodej bytu 2+kk, 52,8m2, Smíchov


52 m2
2+kk
9 318 106 Kč


Představení nemovitosti

Prodej jihovýchodně orientovaného velkorysého bytu ve vysokém nadstandadu 2+kk 53 m2. Byt je umístěn ve druhém nadzemním podlaží bytového domu a náleží k němu i velmi prostorná lodžie 9 m2. Obytné místnosti nabídnou dostatek prostoru a vzdušnosti. Srdcem bytu je velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem do L, umožňující pohodlného umístění jídelního stolu. Vstup na balkon je zajištěn jak z obývacího pokoje, tak i z prostorné ložnice.

Byt nabízí velké množství úložných prostorů, a to zejména v ložnici, velkorysém zádveří a komoře, kde je zároveň umístěna přípojka na pračku. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Komplex Smíchov tvoří soubor domů s cihlovými fasádami a všudypřítomný industriální duch staré smíchovské zástavby se v něm citlivě mísí s originální architekturou, nejmodernějšími materiály, uměním i vlastními životy jeho obyvatel.

Kromě bydlení samotného nabídne nová čtvrť sevřená ulicemi Nádražní a Strakonická autonomní gastronomické centrum s autentickou a pohodovou jižanskou atmosférou, kde vznikne jeden z největších pražských foodmarketů. Domov zde najde i kultura a výtvarná scéna. Pětipatrová galerie v originální historické budově Varny totiž otevře dveře současnému umění. Na 4500 metrech čtverečních pak nový komplex nabídne i prostor pro supermarket a místní obchůdky či kavárny a součástí areálu bude také 642 parkovacích míst v podzemních garážích.

Součástí nového areálu bude i hravý a zelený vnitroblok s relaxační zónou či dětskými prvky. Lihovar nabízí unikátní koncept bydlení, které je v jeho pojetí každodenním společenským i kulturním zážitkem a okolní prostor se pak stává místem, jež otevírá dveře příběhům.

K nastěhování 4Q/2023. Napište si o brožuru, standardy a možnosti financování.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JVA0177

Stav objektu:

ve výstavbě (hrubá stavba)

Užitná plocha:

52,8 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

2. z 2

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti