Maroldova 1428/9, Praha 4

Rezidence Maroldka - Nusle

Prodej luxusního bytu 2kk (43,8 m²), balkon (4,5 m²), Nusle


48 m2
2+kk
8 317 000 Kč
DPH je 15%


Představení nemovitosti

Prodej moderního bytu 2+kk 41,7 m² s balkonem 4,5 m², sklepem 2,1 m² v novém projektu, který bude dokončen v polovině roku 2025. Nachází se v 4. podlaží.

Celková plocha bytu je 48,3 m². Přístupná střecha poskytuje další prostor jako vyhlídkovou terasu a místo k odpočinku. Byty standardu Fit Out jsou dokončeny do finálních povrchů včetně sanitačních zařízení. Nevtíravý design zdůrazňuje čistotu stylu. Skromný vzhled je doprovázen fenomenální funkcionalitou a praktičností. Velikost budovy poskytuje dostatek soukromí a zároveň možnosti budovat sousedské vztahy. Moderní bytový dům je citlivě zapojen do blokové zástavby v oblíbené čtvrti Nusle.

Poloha ulice Maroldova je zdrojem příjemného klidu, zatímco okolní město pulzuje životem. Centrum je na dosah. Můžete být ohromeni noblesou historických paláců nebo krásou přírody v parcích Grébovka nebo Folimanka. Nedaleké Vršovice lákají na zábavu, kulturu, sport, vzdělání, gastronomické požitky nebo návštěvu stylových obchodů. V okolí rezidence lze vyřídit nákupy i úřední záležitosti. Máte k dispozici vše, co potřebujete, protože každá minuta se počítá.

Začátek stavby. Projekt bude dokončen v polovině roku 2025.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JVA0242

Stav objektu:

ve výstavbě (hrubá stavba)

Užitná plocha:

48,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4.

Sklep:

2,1 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti