Čakov 24, Roztoky

REZERVACE Prodej rodinného domu, 3kk, Čakov, Roztoky


88 m2
3+kk
4 700 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE Prodej dvoupodlažního rodinného domu 88m2 na pozemku 178m2 v oblíbené lokalitě Roztoky, Praha-Západ s výbornou dostupností do metropole. Pěší vzdálenost od vlakové zastávky cca 400m. Dům je určený k rekonstrukci.

V přízemí domu jsou dvě místnosti, koupelna s wc a vstupní chodba. V prvním patře se nachází pokoj a dvě půdy. Na pozemku je vybavená dílna a kůlna. Předzahrádka se vzrostlou vegetací nabízející soukromí.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn), vytápění zánovním kondenzačním plynovým kotlem, střecha Bramac v dobrém stavu.

Město Roztoky je velmi žádanou lokalitou s vynikající dostupností do metropole (10 min) automobilem, autobusem či příměstským vlakem na Masarykovo nádraží. V místě je veškerá občanská vybavenost - školka, škola, supermarkety, obchody, restaurace, lékař, veterinář, pošta, fotbalové hřiště a další sportoviště, dětská hřiště. Konají se zde farmářské trhy a mnoho kulturních akcí. Blízkost přírody vybízí k využití turistických tras a cyklostezek nebo přívozu pro výlety do okolí.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).
K dispozici ihned.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VER0133

Stav objektu:

před rekonstrukcí

Užitná plocha:

88,0 m2

Budova:

cihlová

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti