Hanusova 62/17, Praha 4

Byty k rekonstrukci v ulici Hanusova

Prodej bytu 2kk (51,5 m²), ul. Hanusova


51 m2
2+kk
6 388 000 Kč


Představení nemovitosti

Prodej bytu 2+kk 40,2m2, terasa 9,3m2, před rekonstrukcí. Nachází se ve 4. podlaží pětipodlažního nově zrekonstruovaného domu v ulici Hanusova na Praze 4. Dispozice tvoří dva neprůchozí pokoje, koupelna, samostatné wc, chodba, komora a terasa o velikosti. K jednotce náleží i praktická sklepní kóje o ploše 2 m2. Celková plocha bytu je 51,5 m2 a je orientovaný na jih směrem do ulice. .

Lokalita Prahy 4 Michle, ve které se byt nachází, má výbornou občanskou vybavenost, dokonalou dopravní obslužnost a výbornou infrastrukturu. V docházkové vzdálenosti jsou dva obchodní centra, OC DBK na Budějovické a obchodní centrum Arkády Pankrác, kde najdete celé spektrum služeb, obchodů, kaváren a restaurací. V okolí jsou také zdravotnická zařízení, školy a sportoviště. V blízkosti jsou také dostupné veřejné dopravní prostředky, jako je metro linky C, autobusová stanice Zelená liška nebo Budějovická a železniční stanice Praha-Kačerov.

Areál Žluté lázně, který je vzdálen přibližně 4 kilometry od bytového domu, je oblíbeným sportovně-rekreačním centrem s bohatým gastro zázemím a cyklostezkou A2, která vás podél řeky zavede až do Vraného nad Vltavou.

Ihned k dispozici.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

JVA0251

Stav objektu:

před rekonstrukcí

Užitná plocha:

51,5 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4.

Sklep:

2,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti