Praha 9

Prodáno. Prodej mimořádného stavebního pozemku 1170m2 v centru obce Hovorčovice s přípojkami všech inženýrských sítí.


15 500 000 Kč
15500000


Představení nemovitosti

Prodáno. Exkluzivní stavební pozemek ve staré zástavbě obce Hovorčovice výměra pozemku je 1.170 m2 s dobrou dopravní dostupností. Na hranici pozemku jsou veškeré inženýrské sítě (elektro, plyn, voda, kanalizace) a vlastní studna. Zastavitelnost pozemku je 50% (včetně všech obslužných staveb k domu). Na pozemek je vjezd z obecní asfaltové komunikace.
V docházkové vzdálenosti (10 min) je vlak ČD na Masarykovo nádraží a autobus MHD na metro Letňany (5min). V obci se nachází 3 mateřské školy, základní škola, restaurace, obchod s potravinami, blízkost nákupních center Globus Čakovice a OC Letňany, tenisové kurty, fotbalové hřiště, cyklostezky.

Pozemek s výhledem do parku je orientován na jihozápadní stranu a je tudíž krásně slunný. Díky své poloze v samém srdci obce je výhled na kostel sv. Jana Křtitele z 1. poloviny 13. století a veškerá občanská vybavenost obce je v docházkové vzdálenosti. V okolí pozemku je plně urbanisticky rozvinutá rezidenční část obce a nehrozí zde sousedství s novými satelity vznikající v okolí Prahy, obklopují ho zahrady rodinných domů. Pozemek byl dlouhou dobu využívám jako zahrada rodinného domu, je zde několik vzrostlých stromů a keřů, travnatý porost a malé jezírko. Při ohleduplném vsazení stavby domu je možné ihned plně využívat vzrostou zahradu.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

OSK0055

Plocha pozemku:

1 170,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.