Italská, Praha 2

Luxusní byt 5+1, 250 m2, balkon, ulice Italská, Vinohrady, Praha 2


250 m2
5+1
65 000 Kč za měsíc
poplatky 900 CZK + energie


Představení nemovitosti

REZERVOVÁNO Nabízíme k pronájmu krásný světlý byt ve 2. patře zrenovovaného secesního domu s výtahem v ulici Italská na Vinohradech. Byt disponuje plochou 250 m2 se zachovanými původními prvky, má velkou vstupní halu, prostorné průchozí pokoje, 2 koupelny, 2 komory.

Byt byl citlivě zrekonstruován s důrazem na zachování původních historických prvků, jako jsou vysoké štukové stropy, parkety či dvojkřídlové dveře. Každá ze 4 ložnic má také vchod z haly, byt má 2 koupelny se sprchovým koutem, vanou, bidetem a toaletou. Dále je v bytě obývací pokoj, plně vybavená nová kuchyň, spíž, technická komora, šatna a toaleta pro hosty.K dispozici je také pračka, sušička, indukční varná deska, myčka, plynový kotel, UPC a satelitní připojení.

Poplatky za společné domovní služby 900 Kč/osoba/měsíc. Záloha na spotřebu vody 100 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Dům se nachází v architektonicky skvostné čtvrti Vinohrady, blízko stanic metra linky A (Náměstí Míru a Muzeum) i linky C (I. P. Pavlova), v pěším dosahu centra. Okolí je plné kaváren, bister a restaurací, obchodů a škol. Na procházku lze vyrazit do blízkých Riegrových sadů s unikátními panoramatickými výhledy na město, zahradními restauracemi a open bary, sportovišti, dětskými hřišti nebo do nedalekého parku Grébovka s fontánou a vodní kaskádou, jezírkem, pavilony, sochami, umělou jeskyní, vinárnou a zahradní kavárnou. V pěší vzdálenosti je také populární tradiční bio trh na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Volný od 1.9. 2021

Prohlídky možné od druhé poloviny června.

PENB: G (nedodáno vlastníkem)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

KYL0025

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

250,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2.

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti