Kaprova 18/7, Praha 1

PRONAJATO! Pronájem vybaveného bytu 2kk, balkon, parkovací místo, Kaprova, Praha 1


92 m2
2+kk
37 500 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Dlouhodobý pronájem - kompletně nově zrekonstruovaný, prostorný, zařízený, moderní byt 2kk (90m2) s balkonem s možností parkovacího místa v podzemní garáži za poplatek, situovaný ve 3. podlaží nákladně zrenovovaného secesního činžovního domu s výtahem a zachovanými původními prvky v atraktivní lokalitě Prahy 1, v Kaprově ulici, v těsné blízkosti Staroměstského náměstí v dosahu pěší chůze od prestižní Pařížské ulice a nábřeží Vltavy. Kompletní občanská vybavenost v bezprostředním okolí. V minutovém dosahu tramvají a stanice metra Staroměstská.

Interiér luxusního bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s jídelnou a kompletně vybavenou kuchyní, ložnice s okny orientovaná do klidného vnitrobloku, velkorysá šatna, prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta, místnost pro pračku a sušičku, vstupní hala.

Nadstandartní vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, kompletně vybavenou kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, vinotéka, myčka, pračka, sušička, dřevěné dubové podlahy, v koupelně dlažba, TV, pračka, myčka, sušička, sklep. Kompletní vybavení zahrnuje veškeré uvedené ve fotodokumentaci.
Možnost parkovacího místa v podzemní garáži za poplatek 1300,- Kč/měsíc.

Poplatky cca 2000,- Kč /měsíc.

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0923

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

92,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti