Breitfeldova, Praha 8

Obchodní prostor k pronájmu, 155 m2 + parkování v novostavbě projektu "Port Karolina" v ulici Breitfeldova, Karlín, Praha 8.


82 500 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

Pronájem rohového obchodního prostoru o rozloze 155 m2 (front office + back office) s velkými zobrazovacími okny, klimatizací, parkováním v sedmipodlažním bytovém domě novostavbě s cca 600 byty, který je součástí rezidenční výstavby Skanska "Port Karolina" Karlín, Praha 8.

Prostor se může používat jako showroom či prodejna, nachází se v přízemí budovy a skládá se ze dvou částí: frontoffice a backoffice s možností využít backoffice jako služební byt 2kk, je tady obyvák, ložnice, kuchyň a koupelna s WC a sprchou. Na oknech "back office" jsou vnější žaluzie.
Prostory jsou plně klimatizované, připravené pro komplexní větrání a na bezpečnostní systém. Jsou tady dvoje dveře: vstupní dveře z ulice a služební dveře z budovy. Dveře a sklo jsou bezpečnostní. Výška stropu 3000 mm.

Budova je čerstvě po dokončení a je součástí rezidenční výstavby Skanska "Port Karolina" v ulici Breitfeldova, vedle křižovatky Rohanské nábřeží v blízkosti tramvajové zastávky Urxova a metra Křižíkova. Snadný přístup autem do a z hlavních dálnic v centru Prahy. Nedaleko je cyklostezka podél řeky Vltavy.

Poplatky činí 7.000 Kč / měs. + DPH (služby domu, teplo, voda). Elektřina se prevadi na najemce.

Parkování je možné v suterénu budovy za 6.000 Kč / měs + DPH

K nastěhování ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ANK0059

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

155,0 m2

Budova:

smíšená

Podlaží:

1. z 7

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


BcA. Ariadna Nikiforova


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti