Na Vršku 837, Dolní Břežany

PRODÁNO. Luxusní nízkoenergetický RD 213 m2, pozemek 885 m2, Dolní Břežany


213 m2
5+kk
23 900 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Luxusní nízkoenergetický rodinný dům z roku 2015, v Dolních Břežanech, v těsném sousedství Prahy, s celkovou užitnou plochou 213 m2, postavený na pozemku o velikosti 885 m2. Moderní dřevostavba vybavena špičkovými technologiemi, bazénem, saunou, s vlastní studnou a překrásnou zahradou v mírně svažitém terénu zajistí komfortní bydlení i pro náročné.

Tepelné čerpadlo, rekuperace vzduchu, retenční nádrž na dešťovou vodu a vrtaná studna s napojením na dům i zahradu zaručují velmi nízké provozní náklady a energetickou náročnost bydlení kategorie A.

Dvoupodlažní stavba má dispozici 5+kk. Přízemí vévodí prostorná obývací část s kuchyňským koutem, dále je zde spíž, jídelní část, pracovna, koupelna se sprchou, samostatná toaleta, technická místnost a chytře řešený úložný prostor pod schodištěm. V horním podlaží se nacházejí 3 ložnice a další koupelna s vanou, sprchou, dvojumyvadlem i toaletou.

Velkoplošnými okny dopadá do interiéru mnoho světla a zároveň je tak umocněn pocit příjemného propojení domu se zahradou. V horním patře jsou navíc instalované 2 stropní světlovody. Všechna okna jsou osazena vnějšími elektricky ovládanými hliníkovými žaluziemi. Příjemnou, útulnou atmosféru domu dotváří krb. O bezpečí domu se starají bezpečnostní kamery a protipožární systém. Komfort bydlení se promítá i v podlahovém topení v koupelnách a v kuchyni. Úklid usnadňuje centrální vysavač.

Na krytou terasu před domem navazuje vyhřívaný bazén, se slanou vodou a zastřešením. Zahrada je s automatickým zavlažováním. Ve spodní její části je umístěna vsakovací galerie na dešťovou vodu.

Na dům je citlivě napojena další stavba o ploše 37 m2, v jejíž přední části se nachází sauna pro 6 osob a masážní sprcha, v druhé části je garáž pro 1 automobil a motorku. Další dvě parkovací stání na pozemku jsou před garáží.

Lokalita Dolních Břežan je atraktivní nejen svou blízkostí u Prahy, ale také dostupnou přírodou, urbanistickým zpracováním a kompletní občanskou vybaveností. Přímo v obci je moderní náměstí, historický zámek, dva rozsáhlé parky, několik škol a školek, sportovní hala, multifunkční hřiště, poliklinika a další. K procházkám a sportu vyzývá Břežanské údolí s Břežanským potokem a keltskou stezkou.

PENB - A


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0503

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

213,0 m2

Budova:

dřevěná

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

A


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti