Milevská 875/4, Praha 4

PRONAJATO! Pronájem bytu 4kk (197m2), terasy, dvě parkovací místa, sklep, V tower


190 m2
4+kk
150 000 Kč


Představení nemovitosti

PRONAJATO! Pronájem reprezentativního, luxusního, jihozápadně orientovaného bytu 4+kk (197 m2) s terasou a neopakovatelnými výhledy na Pražský Hrad, lemující celý byt s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy s dvěma parkovacími místy a dvěma sklepy ve 24. podlaží západní věže projektu V Tower, ve třiceti patrovém 104 metrů vysokém mrakodrapu na Pankrácké pláni v Praze 4, severovýchodně od křižovatky ulic Pujmanové a Milevské, na hranici Krče a Nuslí. Budova V Tower v Praze je budova se špičkovými, nadčasovými technologiemi a luxusními materiály a zároveň ukázkovým designem s nadstandardními službami pro ty nejnáročnější rezidenty.

Samozřejmostí pro rezidenty je privátní fitness, sauna, pára a bazén, privátní kino a klubové patro, golfový trenažér pro relaxaci, rychlo-dobíjecí stanice pro elektromobily.

Servis 24 hodinové recepce a služby na úrovni světových luxusních rezidenčních projektů, která nemá ve střední Evropě konkurenci. Concierge službami, které pomáhají zajišťovat drobnosti jako zalévání květin, úklid či venčení domácích mazlíčků, přebírání důležité poštovní zásilky, informace, která restaurace stojí za návštěvu nebo jakou hru shlédnout v Národním divadle.

Dispozice bytu 4+kk zahrnuje vstupní halu, otevřený, velkorysý prostor obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu, samostatná kuchyň v bílém designu, dále dvě oddělené ložnice s terasou, hlavní ložnice, dvě koupelny, první koupelna (vana, sprchový kout, toaleta, bidet), druhá koupelna se sprchovým koutem, další dvě samostatné toalety, dostatečné množství úložných prostor, na míru zhotovená šatna. Celý byt lemuje fantastická terasa s neopakovatelnými výhledy, přístupná ze všech pokojů a koupelny v bytě.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku Hanák v bílém lesklém designu s vestavěnými spotřebiči Miele včetně vinotéky, vestavěné šatní skříně Poggenpohl. Luxusní dřevěné podlahy v obývacím pokoji s kuchyní, v ložnicích koberce, v koupelnách carrarský mramor, velkoformátová dlažba v dekoru mědi a zařizovací předměty značky Villeroy & Boch. Osvětlení v celém bytě a exteriérové žaluzie na dálkové ovládání, plus klimatizace.

Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení dle fotografií, dvě parkovací místa a dva sklepy umístěný v 1. podzemním podlaží domu s výtahem.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce po nájemních bytech pro zahraniční a českou klientelu v této žádané a ojedinělé budově s concierge službami v Praze.

Energetická náročnost budovy: B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1278

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

190,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

24. z 30

Sklep:

9,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti