U průhonu 1624/1b, Praha 7

REZERVACE - Moderní vybavený byt 1+kk 33m2, předzahrádka 30m2, sklep, Praha 7, U Průhonu


33 m2
1+kk
17 400 Kč za měsíc
REZERVACE / + poplatky 2.000 + elektřina + kauce 30.000 + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Kompletně zařízený energeticky úsporný (B) byt 1+kk o ploše 33 m2, s vlastní předzahrádkou 30 m2 a sklepem, v novostavbě bytového komplexu "Vivus Argentinská", v srdci pražských Holešovic. Pouhých 400 m na metro, tramvaj, autobusové a vlakové nádraží Holešovice!

V moderním útulném bytě najdete vše, co k životu potřebujete. Interiér zahrnuje kuchyňský kout se všemi spotřebiči - myčka, lednice, mrazák, sklokeramická deska, trouba, digestoř. Jídelní stůl se židlemi, manželskou postel, křeslo s konferenčním stolkem, dostatek úložných prostor. V koupelně je vana a wc, k dispozici je zde také pračka se sušičkou. Podlahy dřevěné a dlažba, dřevěná velkoformátová eurookna osazená venkovními elektrickými roletami, pro maximální soukromí. Předzahrádka je orientovaná do klidného vnitrobloku.

Lokalita s perfektní dopravní dostupností. Za 10 minut se pohodlně dostanete do centra města. V místě i okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, blízkost řeky a Stromovky vybízí ke sportovním aktivitám.

K nastěhování 11/2023, prohlídky možné ihned. Určeno výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem. Zvířata nejsou v bytě povolena. Kauce 30.000 Kč. Elektřina s přepisem na nájemce. Od 3. měsíce po zahájení nájmu je možné k bytu pronajmout také garážové stání v suterénu domu, za poplatek 2.100 Kč.

PENB-B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0565

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

33,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

1. z 6

Sklep:

2,0 m2

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti