K Hrnčířům 18, Praha 4

Prodej vily (1093m2), bazén, pozemek (2646m2), Praha 4 -Šeberov


Na dotaz
info o ceně v RK


Představení nemovitosti

Prodej samostatně stojící, mimořádně prostorné (1093m2), třípodlažní, jihovýchodně orientované, podsklepené vily železobetonové konstrukce (kolaudované v 1997), stojící na rovinatém a prosluněném, oploceném pozemku (2646m2) v atraktivní lokalitě v Praze 4 Šeberově s možností sídla společnosti, firmy. Objekt je postaven uprostřed pozemku, vzadu za domem je postavený objekt - garáž pro 3 automobily a technické zázemí. Plocha před domem a objektem garáží je zpevněná ze zámkové dlažby. Zahrada je oplocená a vysázeny jsou zde trvalé porosty.

Dispozice zahrnuje tři podlaží - (celkem 35 místností, 6 koupelen).

Vstupní podlaží - přízemí (384,34m2) vstup do objektu a rozsáhlé společenské prostory - velkorysý a okázalý otevřený koncept obývacího pokoje (180m2) s krbovou částí a s přímým vstupem na prosluněnou, prostornou terasu nad bazénem (180m2) s letním posezením, dále velká kuchyň s oknem se vstupem do samostatné jídelny. Sociální zázemí v přízemí doplňuje vstupní chodba a dominantní dřevěné schodiště do prvního podlaží.

První podlaží (343,46) zahrnuje 2 pracovny a odpočinkovou, klidovou zónu vily - hala, hlavní ložnice se sen suit koupelnou (rohová vana, sprchový kout, dvě umyvadla, oddělená toaleta), další tři ložnice se sociálním zařízením, dvě pracovny, šatny a menší terasy.

Suterén (365m2) - relaxační zázemí (bazén 10mx4m s protiproudem, whirlpool, místnost pro saunu, tělocvična) a technické zázemí domu (kotelna, prádelna se sušárnou, strojovna vzduchotechniky, dostatek úložných prostor - pomocné sklady a dílna).

K dispozici půda s možností rozšíření dalších obytných prostor. Na zahradě samostatně stojící garáž pro 3 automobily s vestavěnou částí pro zahradní nářadí a jako letní kuchyň se sociálním zařízením, dílna, koupelna, toaleta. Možnost přístavby další bytové jednotky.

Vybavení zahrnuje - zcela nové plynové kondenzační kotle Buderus, okna s izolačními dvojskly, dveře jsou z masivu do obložkových zárubní, na podlaze dřevěné vykládané parkety a keramická dlažba. Vytápění je ústřední s kotlem na plyn a radiátory, v kuchyni a koupelnách podlahové topení, rozvod anténního systému pro TV v celém domě. Bezdrátový internet. Možnost rozšíření sklepních prostor s možností vybudování protiválečného úkrytu v suterénu domu. Vstupní příjezdová brána na elektrický pohon. Bezpečnostní kamerový systém. U prostoru u bazénu je vzduchotechnika.

Nemovitost nabízí flexibilní využití, lze využít jako sídlo firmy, zázemí firmy nebo vlastní rodinné bydlení v prostorově ojedinělém domě v rezidenční lokalitě s mimořádnou dostupností do centra v dosahu všech služeb.

Do centra města se dá dostat snadno autobusem v minutové vzdálenosti od domu s následným napojením na stanici metra C Opatov. Pohodlí zajišťuje blízkost kompletní občanské vybavenosti v místě. Jsou zde mateřské školy, základní škola, obchody, polyfunkční sportovní centrum, potraviny. Výtečná dopravní dostupnost i autem - nájezd na dálnici D 1km a Pražský okruh 1km od domu.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1414

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

1 093,0 m2

Budova:

smíšená

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti