Srázná 55/2, Praha 4

PRODÁNO. Prodej rodinné vilky, 2 garáže, zahrada, terasy, balkon, Praha 4 - Podolí


251 m2
9+1
25 000 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO.
Prodej rodinné vilky z 1. poloviny 20. století s rohovým, jihozápadně orientovaným slunným, upraveným pozemkem plným zeleně, se slunnou terasou s výhledy do okolí, dvougaráží stojí v prestižní lokalitě vilové čtvrti v Podolí-Braník s příjemnou rezidenční atmosférou, množstvím zeleně a skvělou dopravní dostupností. V letech 1996 a následně 2012 prošla nákladnou kompletní rekonstrukcí (rozvody elektro, vody, kompletní rekonstrukce střechy, nová fasáda, terasa).

Dispozice vilky pro rodinné bydlení zahrnuje čtyři podlaží, která jsou propojena samostatným schodištěm. Přízemní prostor tvoří vstupní prosklenou halu, pokoj pro hosty, šatna, malá koupelna prádelna, s pračkou a sušičkou, 2x sklep. 1.podlaží zahrnuje velkorysý prostor obývacího pokoje s jídelnou s přímým vstupem do zahrady, odpočinková část s posezením a TV a vstupem do zimní zahrady, přilehlá samostatná kuchyň s oknem, spíž, oddělená toaleta, jedno umyvadlo, okno. 2.podlaží - hlavní ložnice s oknem do zahrady, pracovna, hlavní koupelna s rohovou vanou, šatna, další pokoj pro hosty s koupelnou a toaletou a vstupem na velkou terasu s krásnými výhledy do okolí. 3. podlaží umístěné v podkrovním prostoru je využíváno jako pracovní studio s posezením, spací části a přímým výstupem na prostorný balkon s letním posezením, který navozuje absolutní pocit ničím nerušeného soukromí a klidu s výhledy do zeleně.

Součástí vybavení jsou nová okna izolačními dvojskly s exteriérovými žaluziemi, dřevěné dubové parketové podlahy, keramická dlažba, kompletně nové elektrorozvody, vody, nová střecha Bramac a obložení měď, nový plynový kondenzační kotel Vaillant, zabezpečovací zařízení. Kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. Dominantou udržované zahrady je množství zeleně se vrostlými stromy, který doplňují okrasné keře a ovocné stromy. Dvojgaráž s pojízdnými vraty Hőrmann s automatickým ovládáním a s vjezdem přímo z ulice je prakticky umístěna přímo pod domem.

Rodinná vilka je součástí atraktivní a žádané vilové čtvrti v Praze, v rozhraní Podolí a Braníku. Tichá rezidenční lokalita obklopená zelení, s kompletními službami na dosah ruky, nabízí nespočet příležitostí zejména sportovního, ale i společenského vyžití (v blízkosti několika mateřských a základních škol, supermarketu, pošty, plaveckého bazénu, sportovní haly), stejně jako výbornou dopravní obslužnost a dostupnost do centra. V blízké pěší dostupnosti zastávky MHD se spojením 7 minut ke stanici metra C Budějovická. Výborná dopravní obslužnost pro cesty autem díky nedalekému napojení na Jižní spojku, magistrálu a dálnici D1.

Užitná plocha 251 m2, terasa + balkony 37 m2, zastavěná plocha 96 m2, pozemek 316 m2

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1049

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

251,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti