Čábelecká, Praha 6

Pronájem domu 360 m2 se zahradou Praha 6 Lysolaje


360 m2
7+1
90 000 Kč
plus poplatky


Představení nemovitosti

Nabízíme pronájem prostorného rodinného domu 360 m2 s nádhernou udržovanou zahradou v Praze 6 -Lysolajích. Moderní dům se 4 ložnicemi je situován na pozemku 600 m2 se zahradou.

Přízemí disponuje obývacím pokojem, kompletně vybavenou kuchyní (spotřebiče Miele) se spíží, pracovnou, WC s umyvadlem a vstupní halou s vestavěnou skříní. Z kuchyně je přímý vstup na zahradu s automatickým zavlažováním.

V prvním patře jsou k dispozici čtyři ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, sprchovacím koutem, dvěmi umyvadly, bidetem a WC, chodba a terasa.

V suterénu je pak ještě jeden prostorný pokoj, koupelna s pračkou, sušičkou, sprchovacím koutem a WC a sklep s policovým systémem.

Dostatek úložného místa díky vestavěným skříním a sklepu. Pračka, sušička a myčka. Internet, satelitní TV připojení, alarm. Podlahy z masivu a dlažba. Na oknech elektricky ovládané žaluzie a sítě proti hmyzu. Topení - podlahové + radiátory. Centrální vysavač. Plynový kotel. Prostorná garáž pro dvě auta. Vinný sklep a vlastní vinice a zahrádka.

Skvělá poloha uprostřed zeleně a klidu, s nádherným výhledem na Šárecké údolí a kousek od ISP (mezinárodní školy). Vynikající dostupnost od letiště (14 min.), ostatních mezinárodních škol, metra A (Dejvická). Kompletní občanská vybavenosti u metra A Dejvická.

K dispozici okamžitě. Cena pronájmu: 90 000,-Kč /měsíc + zálohy na poplatky za energie: cca 10 000,-Kč/měsíc. Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

DDO0244

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

360,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Diana Dobálová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti