Na Smetance, Praha 2

Byty 1+kk v centru Prahy

Nový byt 1kk (27m2), výhled na Pražský hrad, výtah, Praha 1


27 m2
1+kk
3 895 000 Kč


Představení nemovitosti

Nový byt 1 kk po kompletní zdařilé rekonstrukci s vysokými stropy a zachovanými původními prvky se nachází v nově zrekonstruované historické budově činžovního domu s výtahem na jedné z nejprestižnějších adres v centru Prahy, s unikátním geniem loci, v atraktivní části na hranici Prahy 1 a Prahy 2, jen pár minut chůze od Václavského náměstí a zároveň v blízkosti Riegrových sadů, v minutovém dosahu stanice metra Muzeum a zastávky tramvají.

Neopakovatelné výhledy na panorama Prahy, včetně Pražského hradu, vytváří unikátní spojení městského bydlení a jedinečné investice.

Ideální investiční příležitost díky jedinečné poloze v centru a dispozici, zajišťující dlouhodobě stabilní výnos vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této atraktivní lokalitě.

Citlivé spojení původních historických prvků s moderními materiály při rekonstrukci a restaurování vytváří jedinečné bydlení pro nejnáročnější klientelu.

Dispozici tvoří jižně orientovaný otevřený prostor obývacího pokoje s přípravou na kuchyňskou linku s jídelním prostorem a spací částí, dále koupelna (s vanou), samostatná toaleta, komora a vstupní hala.

Interiér je po kompletní citlivé rekonstrukci s důrazem na zachování původních historických prvků. Na důstojnosti mu dodávají původní vysoké stropy, původní špaletová okna a dveře. Vytápění plynovým kotlem. Dům má kompletně upravené společné prostory.

Vynikající, turisticky strategicky umístěná lokalita se skvělou dostupností do centra, zastávka tramvaje jen pár kroků, v minutové pěší vzdálenosti stanice metra Muzeum a vlakové Hlavní nádraží.
V pěším dosahu vynikající občanská vybavenost s velkým množstvím vyhlášených restaurací, oblíbených bister, kaváren, barů a obchodů. Blízko je Václavské náměstí, Národního muzeum i Královské Vinohrady plné zeleně.
Vybavení ve fotodokumentaci je vizualizace.
Mimořádná investiční příležitost!
Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0527

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

27,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 7

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti