Úhlová, Praha 4

PRODÁNO - Výjimečný rodinný dům 450 m2, pozemek 1357 m2, Praha 4-Kunratice, ul. Úhlová


450 m2
5+1
32 000 000 Kč
včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

PRODÁNO - Výjimečný rodinný dům v jedné z nejžádanějších pražských lokalit, v Kunraticích, splní ty nejnáročnější požadavky na bydlení. Disponuje krásnou vzrostlou zahradou, venkovním bazénem, saunou, jacuzzi a garáží pro dva automobily.

Na stavbu byly použity nejkvalitnější materiály, velký důraz byl kladen na každý detail, funkčnost i praktičnost bydlení. V celém domě je podlahové topení, okna mají venkovní hliníkové rolety, je zde centrální vysavač i klimatizace, PC a TV rozvody v každém pokoji, bezpečnostní alarm, zahrada s automatickým zavlažováním.

V přízemí domu se nachází 2 ložnice, pracovna, moderní kuchyně se špičkovými spotřebiči, jídelna, obývací pokoj s krbem, koupelna s vanou i sprchou, wc a bidetem a další samostatné wc. Suterén je zařízený jako wellness a fitness, v kombinaci s technickým zázemím; je zde sauna, vířivka, sprchy, sociální zařízení. Dále kotelna s prádelnou a další místnost, kterou lze využít pro hobby nebo jako hostinský pokoj. Za zmínku stojí také samostatná trezorová místnost.

Kunratice paří mezi nejatraktivnější a nejvyhledávanější pražské lokality s výbornou dostupností k mezinárodním školám, obchodním i společenským centrům, s rychlou dopravní dostupností na jakékoli místo v Praze i směrem ven z Prahy. V okolí je veškerá občanská vybavenost i příležitost pro procházky a sport v přírodě, nedaleko rybník Šeberák. Výborná dostupnost autem i MHD. Energetická náročnost budovy B.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0343

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

450,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti