Do koutů, Praha 4

Modřanský Háj (2. etapa)

Rodinný dům 5+1, pozemek 401 m2, Praha 4 Modřany


186 m2
5+1
12 300 000 Kč
Přímo od developera, neplatíte daň z nabytí nemovitosti, neplatíte provizi.


Představení nemovitosti

Prostorný rodinný dům 5+1 o ploše 186,8 m2 se zahradou na západ a sever, se nachází na klidném místě, na rozhraní Modřan a Komořan, v těsné blízkosti lesa, zároveň ve skvělé dostupnosti MHD, služeb a veškeré infrastruktury.

Velkorysá dispozice 5+1, prostorné místnosti, parkování v garáži a další dvě místa na vlastním pozemku před domem, již v základu ve velmi pěkném standardu, to vše zajišťuje komfortní bydlení v klidu a zeleni, která obklopuje rodinné domy. Vytápění plynovým kotlem, PENB B. Nyní máte možnost ovlivnit konečný vzhled interieru.

Pár minut chůze se nachází autobusová zastávka, busem 20 minut na metro Kačerov nebo 5 minut na tramvaj. Do centra se MHD pohodlně dostanete za 40 minut. Nedaleko je nájezd na Městský okruh.
V blízkém okolí jsou všechny služby, školky a školy včetně mezinárodních (British International School, Rakouské gymnázium a další), nákupní možnosti, pošta, poliklinika, knihovna i úřady.
Sportovní vyžití - cyklostezka a inline stezka podél Vltavy, golf, tenis a řada dalších sportovních a relaxačních aktivit.

Prohlídky po dohodě kdykoliv! Rádi Vám nabídneme další domy dispozic 4+KK až 5+1, ohledně bližších informací nás kontaktujte

Neplatíte daň z nabytí ani provizi.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

SSA1244

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

186,8 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Sylvie Šindelková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti